0739 - 94 39 32tappingforliving@gmail.com

Må dåligt i Huddinge och Södertälje

Må dåligt i Huddinge och Södertälje

Här hos oss på Tapping for Living erbjuder vi vår metod tapping, som har hjälpt många att slippa att må dåligt i Huddinge och Södertälje.  Många har i dag problem med olika former av psykisk ohälsa. Vi har en mycket omfattande kompetens inom detta området och vi har arbetat med många som har lidit av depressioner, ångest eller andra former av psykiska problem eller sjukdomar. Vi arbetar alltid efter de förutsättningar och önskemål som du som individ och kund har.

Olika möjligheter

Vi på Tapping for Living erbjuder olika möjligheter för dig som önskar att ta hjälp av oss och våra tjänster. Vi kan hjälpa dig enskilt eller i grupp på plats, via Skype eller telefon, med hjälp av seminarier med mera. Det viktigaste för oss är att behandlingsformen känns bra för dig. Vi hjälper dig, så länge som du vill erhålla hjälpa av oss.

Kom i balans

Våra metoder ger dig en chans att komma i balans, såväl psykiskt som fysiskt. Detta hänger väldigt ofta ihop. Om man mår dåligt psykiskt, så får man ofta rent fysiska problem. Vi arbetar för att din hjärna skall komma in på rätt spår igen. Mycket forskning visar att våra metoder fungerar och att människor som har blivit behandlade på detta viset faktiskt permanent har kunnat vända blad och säga hej då till de psykiska problem som de tidigare hade.

Är du intresserad?

Om detta är intressant, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på Tapping for Living. Vi kan tillsammans med dig finna en bra och optimal lösning, som passar dig och de problem som du har. Vi ser verkligen fram emot att kunna påbörja arbetet för att du skall må bra igen. Vi vill kunna vara det företaget som du hör av dig till allra först, då du vill slippa att må dåligt i Huddinge eller Södertälje.